Livrare, plata si retur

Acest document intra sub incidenta Ordonantei de urgenta nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă – Republicata si reprezinta Termenii si Conditiile (denumite in cele ce urmeaza T.C.) din contractul de vanzare la distanta propus de SC CS PRO DISTRIBUTION SRL, contract care trebuie sa fie acceptat de catre orice posibil Client inainte de crearea unui cont sau comandarea oricarui produs de pe site-ul www.csmag.ro. Orice comanda confirmata de acesta, prin apasarea butonului “Finalizeaza Comanda” reprezinta o manifestare a Clientului de acceptare a T.C. si a ofertei SC CS PRO DISTRIBUTION SRL in conditiile stipulate de art. 9 din Legea comertului electronic 365/2002. Clickul pe butonul “Finalizeaza Comanda” reprezinta o semnatura electronica, in sensul art.3 pct.10 din Regulamentul UE 910/2014, avand aceeasi valoare cu o semnatura olografa.

CSMAG este o diziune a SC CS PRO DISTRIBUTION SRL cu sediul în Bucuresti, Prelungirea Ghencea , Cod Fiscal:RO 36709233, inregistrat in Registrul Comertului 40/14572/2016, telefon: 0730113113, e-mail: office@csmag.ro, care administreaza website-ul www.csmag.ro. In prezentul contract, CSMAG are calitatea de comerciant.

Prezentul Contract de vanzare este aplicabil tuturor comenzilor realizate prin intermediul CSMAG. Clientul se obliga sa ia la cunostinta de aceste conditii inainte de a realiza o comanda. Toate comenzile implica acceptarea tuturor acestor T.C. de catre client. Acceptarea prezentului contract de catre client se face prin apasarea butonului “Finalizeaza Comanda”.
CSMAG isi rezerva dreptul de a modifica prezentul contract de vanzare in orice moment. Versiunea aplicabila unei comenzi realizate este aceea in vigoare pe CSMAG la momentul la care s-a plasat comanda de catre client.

Fotografiile produselor afisate in CSMAG au caracter informativ insa CSMAG depune toate eforturile pentru ca produsele comandate sa arate exact ca cele prezentate online. Imaginile pot parea diferite strict prin prisma luminozitatii sau a modelelor de dispozitive electronice prin intermediul carora se observa imaginile produselor.

CSMAG informeaza ca produsele destinate vanzarii la distanta apartin altor producatori ori furnizori. Acestia au drepturi de marca asupra denumirii produselor si puse la dispozitie pe care sunteti obligat sa nu le incalcati. De asemenea, acestia sunt responsabili cu privire la imaginile sau detaliile tehnice ale produselor furnizate.

PRETUL

Preturile pentru vanzarea online a produselor de pe site-ul www.csmag.ro exprimate in LEI, includ TVA (orice modificare a cotei de TVA aplicabile va fi in mod automat aplicata si pretului produselor vandute pe site) si sunt cele in vigoare in momentul plasarii Comenzii de catre Client. Pretul de vanzare al produselor poate fi modificat de CSMAG in orice moment, insa in niciun caz pretul nu poate fi modificat ulterior plasarii comenzii, in mod unilateral. Aceste preturi nu includ cheltuielile de expediere, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe pagina produsului acest lucru. Cheltuielie de livrare vor fi mentionate in mod distinct inainte de finalizarea comenzii.

GARANTIA

Persoanele care au calitate de consumatori al produselor vandute pe site-ul CSMAG beneficiaza de toate drepturile prevazute de legile in vigoare la data comenzii cu privire la conformitatea produselor și garantia pentru vicii, precum si de orice alte drepturi legale, conform Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora si O.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, precum și a oricăror altor prevederi legale care vor fi în vigoare la data comenzii. De asemenea, produsele cumparate prin intermediul acestui site pot beneficia de garantia comerciala a producătorului. Astfel, daca este cazul, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului. CSMAG nu este responsabila in mod direct de serviciile de garantie care sunt oferite si deci va fi responsabilitatea celui care ofera aceasta garantie.

PLATA

Plata pentru achizitiile prin intermediul site-ului si a comenzilor în call-center se va efectua numai in LEI.
Pentru achizitiile prin intermediul site-ului pretul, modalitatea si termenul de plata sunt specificate de fiecare data cand Clientul finalizeaza comanda.
Pentru o verificare corespunzatoare a tuturor detaliilor comenzii, atunci cand comanda este finalizata, CSMAG recomanda Clientilor sa verifice produsele introduse in cosul de cumparaturi si pretul acestora.

Plata produselor se poate efectua:
a) NUMERAR, la livrare.

b) Ordin de plata, in avans.

LIVRARE & RETUR

CSMAG livreaza produsele pe intreg teritoriul Romaniei numai prin intermediul firmelor de curierat.
Comenzile se livreaza, de regula, in 3-4 zile lucratoare de la momentul finalizarii comenzii. Timpul de livrare a coletului poate varia fata de acest interval in functie de disponibilitatea produsului in stoc. Costurile de expediere si ramburs vor fi suportate de catre Client .Suma specificata pe factura reprezinta costul final ce trebuie achitat de catre Client.


Inscriere la Newsletter!

Oferte exclusive prin e-mail.